Kоришћењем ове интернет презентације неки подаци се аутоматски складиште, односно у статистичке сврхе. Ти подаци обухватају име Вашег интернет провајдера, у неким случајевима Вашу ИП адресу, верзију Вашег софтверског претраживача, оперативни компјутерски систем који је коришћен да би се приступило нашој интернет презентацији, веб сајт који Ви користите да бисте нас посјетили, веб сајтове које посјећујете док сте у контакту са нама, уколико је то у датој ситуацији применљиво, све ријечи на основу којих сте претраживали да бисте дошли до наше интернет презентације (Google analytics ). У зависности од околности , из тих података се можда могу извући извесни закључци о неким посетиоцима веб сајта.

Међутим, у том контексту не користе се никакви подаци о личности. Ови подаци се аутоматски бришу након 14 дана. Уколико сматрате да на неки начин угрожавамо Ваше личне податке и безбједност можете нас контактирати на емаил и они ће бити моментално избрисани.

Огласи треће стране, садржај или апликације приказане на нашим веб локацијама могу такође садржати колачиће само или у комбинацији са веб локацијама или другим технологијама праћења које постављају компаније за оглашавање на Интернету, ад мреже и услуге, добављачи садржаја, провајдери апликација или оглашивачи. Подаци које прикупљају могу бити повезани са вашим личним подацима или могу прикупљати информације, укључујући и личне информације, о вашим онлајн активностима током времена и преко различитих веб локација и других онлајн услуга. Они могу да користе ове информације да би вам пружили рекламно (понашање) оглашавање или други циљани садржај. Не контролишемо технологије праћења трећих страна или како се оне могу користити. Посетиоци наших веб локација треба да провјере политику приватности одговорног провајдера директно како би видели да ли и како користе ове технологије и како се можете одрећи од циљног оглашавања од њих.

Све евентуалне промене у овом саопштењу о чувању приватности биће објављене на овој страници. То вам омогућује да се у благовремено обавестите о томе које податке складиштимо и на који начин прикупљамо и користимо те податке.

НОВО