ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ОТИШАО СА КОНФЕРЕНЦИЈЕ! „Људи, докле смо дошли?! Дете крај мајке пљује аутобус! НЕМАМ шта да кажем!“

Емотивно излагање тренера Партизана после пораза у дербију

Тренер Партизана Жељко Обрадовић говорио је после пораза свог тима у четвртој утакмици више о амбијенту, хаосу, увредама, него о ономе што се догађало на терену. Видно револтиран, он је запитао све – шта се догодило па смо дошли до овакве ситуације да, како је рекао, једно дете које иде на утакмицу са родитељима пљује ка аутобусу Партизана пред меч?

„Питали сте ме да ли сам чуо нешто на прошлој утакмици, а овде ме не питате на ту тему“, рекао је Обрадовић, алудирајући на питање о вређању супруге Немање Недовића у Партизановој хали у другој утакмици. „Не прекидајте ме сада, хоћу нешто да сада кажем. Гледао сам пре 15-ак дана НБА лигу, малог Јокића кога сви волимо, а онда сам гледао дерби из 1987, кад сам био играч, у Хали спортова и у Пиониру, био сам играч, тад су били присутне обе групе навијача. Тад се скандирало ‘титула Београду’. Шта се људи са нама десило ове 2023. године? Шта се десило? О чему се ради? Је л има експерта да ми кажу…“

„Дете иде са мајком и оцем и показује средњи прст и пљује аутобус, мајка се смеје. Заиста бих много волео да не дођемо ни у једном тренутку у такву ситуацију на следећој утакмици испред навијача Партизана и молим да се игра кошарка, то заслужују и играчи Партизана и Звезде. Преклињем, молим. И када постављате питања, постављајте на оба терена“.

„На прве две утакмице у хали Партизана пала су два новчића и упаљач и то све стоји у записнику, молим Бога да не буде ни тога ни тако, јер понављам да мислим да и играчи Партизана и Звезде заслужују да се прича о кошарци. Да ли људи схватате колико има квалитета у једном и другом тиму. Да ли ће играчи оба тима да ставе прст да размишљају да ли ће да остану у оваквом амбијенту? Са играчима Звезде сам и дан-данас пријатељ, са навијачима Звезде сам и данас пријатељ, звали су ме да се извињавају због неких ствари, као што и ја треба да се извињавам због неких ствари. Ко је тај што сеје мржњу, то су питања свих питања, хвала вам лепо, немам ништа више да вам кажем“, рекао је Обрадовић и напустио конференцију.

мондо


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО