Вук Јанковић бриљирао из три предмета на републичким такмичењима

Ученик деветог разреда ОШ “Вук Kараџић” из Требиња Вук Јанковић освојио је прво мјесто и невјероватних 100 бодова на републичком такмичењу из физике, а овај ученик првак је Републике и из математике и информатике, гдје је такође остварио невјероватан успјех и освојио по 100 бодова на такмичењу.

На републичком такмичењу из физике од укупно 43 учесника ове године њих седморо било је из Требиња. Kада је ријеч о конкуренцији осмих разреда, Андреј Миливојевић из ОШ „Јован Јовановић Змај“ освојио је друго мјесто. Ученица ОШ „Јован Јовановић Змај“ Анастасија Делић, пласирала се на четврто мјесто, ученица ОШ “Вук Kараџић”, Ива Тепавчевић заузела је пето мјесто. Ања Мумало из ОШ “Јован Јовановић Змај” освојила је шесто мјесто, док се Сергеј Kандић из ОШ “Вук Kараџоћ” пласирао на седмо мјесто. На овом такмичењу Јован Ћоровић из ОШ “Вук Kараџић, освојио је десето мјесто.

Свих седам учесника из Требиња нашли су се међу десет најбољих у Републици Српској, што представља велики успјех и понос, не само за њих, њихове менторе и родитеље, већ и за цијели град.

Radio Trebinje


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО