Стошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримству

Након недавне посјете Херцеговини ученици и њихови наставници из Смедерева пуни лијепих утисака вратили су се кући. Са школарцима из Србије у Невесињу је боравио бивши народни посланик и велики завичајни прегалац Дејан Стошић. Он је и иницијатор дружења и међусобних посјета ученика из Херцеговине и Србије.

Стошић упутио писмо захвалности Херцеговцима на топлом дочеку, љубави и гостопримству:

„Дивни наши домаћини, Херцеговци, Срби, браћо и сестре, људине, недостају ријечи којима бисмо описали осјећања која нас преплављују од првог сусрета са вама. На сваком кораку, у сваком граду, манастиру, цркви, општини, школи, улици, дочекивали сте нас отворена срца и душе, душе толико велике, дубоке и широке, душе достојне острошких потомака. Хвала на великодушности, гостопримству, осмјесима, погледима из којих исијава љубав. Заувјек ћемо памтити сваки тренутак проведен са вама, у нашој српској Херцеговини“, навео је Стошић.

Он је додао да су ово тек први кораци на дугом путу заједништва.

„Надамо се да ћемо гостопримство, топлину и љубав коју смо осјетили, узвратити у вашој посјети мајчици Србији и Ђурђевом Смедереву. Видимо се 15. септембра да заједно прославимо Дан српског јединства, слободе и националне заставе“, поручио је Стошић.

Радио Невесиње


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО