Најбољи друг ријалити звијезде, а узор ми Кристијан Голубовић: Убица из Младеновца на друштвеним мрежама има имиџ „ЖЕСТОКОГ МОМКА“


Урош Блажић (21), који је јутрос ухапшен под сумњом да је у околини Младеновца убио осам особа, а ранио 13, на друштвеним мрежама се хвалио имиџом „жестоког момка“, идол му је био освједочени криминалац Кристијан Голубовић, а најбољи друг учесник ријалити програма.

Аутор: Српскаинфо

Блажић је најбољи друг бившег задругара Николе Ђорђевића.

На Инстаграму су објављивали заједничке фотографије, а прије само шест дана Блажић се са Ђорђевићем хвалио снимцима дивљачке вожње по граду.

Никола Ђорђевић је на Инстаграму прије извјесног времена објавио снимак на којем се види како се Урош Блажић купа у леденом језеру и говори да је он “мали Кристијан Голубовић”, бивши робијаш који му је очигледно и био узор.

– Шта је ово? Мали Кристијан, а? Мали Кристијан? – говори Блажић на снимку кроз зубе.

На Блажићевом инстаграм налогу су објављиване фотографије на којима се представљао као “жесток момак”.

Блажићев налог на Инстаграму је угашен недуго послије масакра, а у међувремену су анонимне особе отвориле нови налог на његово име. Преко тог налога су рано јутрос, усред потраге за Блажићем, објављене поруке “На кеца прангијам” и “Рокаћу их све до краја”, на шта су у коментарима жестоко одговарали други корисници Инстаграма, пише Блиц.

Блажић је јутрос ухапшен у околини Крагујевца послије цјеловечерње потраге. Осумњичен је да је у селима у околини Младеновца убио најмање осморо људи и ранио 13.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО