„Шљам друштва који се толико фаворизује“ – Апели за укидање ријалитија

Извор:Српска.инфо

Након ужасне трагедије која је погодила Београд, али и цијелу Србију и регију, на друштвеним мрежама осванули су бројни позиви и апели да се забране ријалити програми који се приказују од 0 до 24.

Нећемо ексклузивне фотографије с лица мјеста, хоћемо укидање ријалити програма једна је од порука која се дијели Инстаграмом.

“Бравоооо за објаву! Нек дјеци буду узор књижевници и глумци, а не Маце, Цице, Миљана и остали шљам овог друштва који се толико фаворизује! Да ли уопште постоји министар културе и просвјете ! А и родитељи нека се позабаве гдје им иду и шта им гледају и читају дјеца! То њих не занима”, “Свака вам част на објави”, “Сви за приједлог, сад и одмах”, неки су од коментара.
Иначе, у Србији се између осталог емитују “Парови” и “Задруга”, а у тим ријалити програмима се појављују осуђени криминалци, мафијаши, старлете, манекенке и пјевачице, каматари. Готово свакодневно се приказује насиље, неморал, псовање, а учесници су често у алкохолизираном стању или под утицајем неких других опијата, преноси Кликс.

Бројни познати су такође упутили апел да се укину овакве врсте шоуа под чији утицај нажалост највише падају дјеца и млади.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО