„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)


Мајка једне ученице чија је ћерка, како тврди нашла на списку за одстрел Косте Кецмановића (13), прекинула је тишину испред ОШ „Владислав Рибникар“ узвицима да је познавала убицу и да није истина да родитељи нису разговарали са њим. Непрегледна маса ученика, родитеља и грађана из свих делова Београда окупила се око школе „Владислав Рибникар“ како би одала пошту страдалима у крвавом пиру дечака-убице, који је јуче нешто после осам часова ујутру усмртио осморо ученика и чувара школе, а шесторо је ранио.

Видно узнемирена жена викала је из масе која се окупила око школе „Владислав Рибникар“, да су девојчице биле заљубљене у Косту и да јој га није жао.

  • Знала сам дечка, био ми је у кући, разговарали су родитељи са њим. Није играо игрице, није био злостављан, девојчице су биле заљубљене у њега. Склоните то, не живите лажи, он је био једно размажено, обесно, монструозно дете – рекла је узнемирена жена кроз сузе.
  • Није ми га жао уопште. Склоните ово „разговарајте са децом“, са њим су разговарали – викала је жена.

„Разговарајте са децом“ један је од натписа који стоји испред школе

Једва задржавајући јецаје, потресена мајка рекла је и да је њена ћерка била на његовом списку за одстрел.

  • Моје дете је било на том списку – викала је жена кроз масу.

Такође, тражила је да се скине транспарент испред школе на коме пише да треба да се разговара са децом.

Хиљаде грађана широм Србије синоћ је одало почаст убијеној деци и чувару школе. Свеће су палили у Београду, Новом Саду, Ваљеву, Ужицу…

Блиц


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО