Милановић поручио предсједнику Српске да буде мушко „Ишао сам у Дервенту на Додикову ријеч и сад ме напада“


Предсједник Хрватске Зоран Милановић осврнуо се данас на изјаве предсједника Републике Српске Милорада Додика у Доњој Градини да не треба више долазити на подручје Српске ако ће давати одликовања војницима ХВО, као што је то чинио у Дервенти, а осврнуо се и на најаве сецесије.

Аутор: Српскаинфо

На питање требају ли забринути поруке од Вучића и Додика, Милановић је одговорио и потврдно и одрично.

Стварање илузије
– Да, јер то није реално и неће тако бити. Није одговорно људима стварати илузију и подгријавати жељу. БиХ је ту и остаће таква каква је. Не забрињава јер је то потпуно нереално. Уз чију помоћ ће се то догодити? Русије? Мој пријатељски савјет браћи Србима, дајте људи, дођите себи – истакао је Милановић.

Додао је да неће бити помоћи од Русије, нити је икад било.

– Бугари су имали користи јер су их ослободили од Турака, вас нису. Како мислите сад се отцијепити из БиХ. Константно иде та пријетња кад год се Додику учини да му негдје пушта вода – казао је Милановић.

О посјети Дервенти
Након тога се осврнуо на изјаве о његовој посјети Дервенти, преноси Аваз.

– Питао сам Додика и рекао ми је да могу доћи, да је можда било другачије, ја бих то урадио и уручио одликовања у Хрватској. Ишао сам тамо на Додикову ријеч и сад ме напада. Буди мушко, шта сад хоћеш? Попустио је под притиском – закључио је Милановић.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО