РОСУ претреса домаћинство Радисављевића у Бабудовици код Зубиног Потока

Косовска Митровица- Припадници специјалне јединице Росу, до зуба наоружани,  упали су у домаћинство браће Миљана (51) и Миљојка (45) Радисављевића, у селу Бабудовица, које се налази на осмом километру од Зубиног Потока.
До зуба наоружани специјалци Росу, како „Политика” сазнаје из добро обавештених извора, опколили су кућу у којој живи само мајка Радосављевића, а Миљан и Миљојко су данас на празник на Велики Петак дошли да је обиђу.
Браћа Радисављевић су домаћини познати не само у Зубином Потоку, већ и на северу Космета, јер се одмалена куће, а вредни и поштени  радом су стекли иметак.
По незваничним причама, Радисављевићи се налазе на некаквом тајном списку Приштине, а више пута су били на мети и косовске полиције и специјалних јединица Росу.
У селу Бабудовица је остало само домаћинство Радисављевића, а тренутно ка њиховој кући не може да се приђе, јер су јаке снаге Росу и на улазу у село и не дозвољавају прилаз никоме.
Браћа Радисављевић живе у селу Јасеновик, али су скоро свакодневно у родном селу с обзиром да држе стоку и имају велико имање које обрађују.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО