Дражен Војводић осумњичен за убиство Видака Вујовића


Према информацијама Вијести, он је јутрос заустављен док је управљао возилом, након чега је његов аутомобил транспортован на вјештачење

Подгоричанин Дражен Војводић ухапшен је због сумње да је убио Видака Вујовића, чије је беживотно тијело пронађено прије два дана у селу Штеке, надомак Подгорице.

То је Вијестима потврђено из више незваничних извора.

Информацију да је расвијетљено убиство Вујовића саопштио је и министар унутрашњих послова Филип Аџић на сједници Одбора за политички систем, правосуђе и управу.

Према информацијама Вијести, он је јутрос заустављен док је управљао возилом, након чега је његов аутомобил транспортован на вјештачење.

Саговорник листа каже да је у том возилу пронађен пиштољ, али нема званичне потврде тих информација.

Из Управе полиције „Вијестима“ је незванично речено да су саслушали више особа у истрази убиства и да предузимају све мјере и радње из своје надлежности.

Вјештачење телефонских комуникација, провјера контаката, прегледање снимака са наџорних камера… дио је онога што су полицијски инспектори у протекла два дана радили како би ушли у траг починиоцу стравичног злочина.

Полиција трага за убицом или више њих који су надомак главног града, најприје пуцали у двадесеттрогодишњег Вујовића, а потом запалили његово тијело.

”Вијестима” је прије два дана незванично речено да је у својству грађанина саслушано више особа…

Наводно, Вујовић се три дана није јављао породици, али они нијесу пријавили нестанак полицији, већ су покушавали да га пронађу.

Инспектори су, међутим, неколико сати након што је 8. априла пронађен леш тада неидентификованог мушкарца, тражили од Вујовићевог оца да пође са њима – на идентификацију.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО