Убијен мушкарац: Тијело запаљено у шуми надомак Подгорице


Према информацијама из истраге, тијело убијеног није у потпуности изгорјело, што ће помоћи полицији и тужилаштву да идентификују жртву

Најмање три хица испаљена су у мушкарца чије тијело је, потом, поливено и запаљено у шуми у мјесту Штеке, надомак Подгорице.

Запаљено тијело млађег мушкарца пронашао је јуче око 10.20 сати мјештанин, који је обилазио имање.Он је и алармирао полицију.

Инспектори су тијело убијеног пронашли на неких двјеста метара удаљености од сеоског пута, у шуми.

Ко је убијени, а потом спаљени мушкарац, полиција јуче није могла са саопшти.

Према информацијама из истраге, тијело убијеног није у потпуности изгорјело, што ће помоћи полицији и тужилаштву да идентификују жртву.

Виша државна тужитељка Радмила Гачевић казала је за Вијести да је око 10.30 часова обавијештена да је у мјесту Штеке пронађено угљенисано тијело НН мушке особе.

„Одмах по добијању сазнања са службеницима Управе полиције, Одјељења безбједности Подгорица изашла сам на лице мјеста, гдје смо у присуству вјештака одговарајуће струке обавили увиђај. Након добијених потребних вјештачења имаћемо више чињеница о овом догађају“, рекла је она.

Тужитељка Гачевић наложила је више вјештачења и обдукцију тијела страдалог.

У насељу Штеке, на излазу из Подгорице ка Цетињу, припадници Одјељења безбједности Подгорица, форензичари и вјештаци данас су претраживали терен. У томе су им помагали и обучени пси трагачи…

Вијести сазнају да су на лицу мјеста пронађени и изузети трагови који ће се вјештачити у даниловградском Форензичком центру. Пред полицијом и тужилаштвом, осим да идентификују жртву, задатак је и да открију ко је одговаран за злочин у Штекама.

vijesti.me


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО