Милоше сине, пао је систем…

Милоше сине, данас стварно не знам шта да ти кажем, осим да је пао систем, па да поново питамо сутра или док не „дође струја“… ????

Милоше сине, обраћам ти се са сине, и кроз сузе пишем ово, плачем од муке, јер имам сина и кћерку и обоје их сином зовем, па не могу ни замислити како је твојим родитељима, јер мени је више зло због система који је пао баш када си дошао на ред у „чекаоници“ за прилику живота.
Милоше сине, када пишу о теби и када пишу о томе како си настрадао, требали би написати да је твоје страдање почело, чим си се родио овдје, гдје страдаш сваки дан. Ти ниси требао дуго чекати да видиш и схватиш гдје си се родио.
Милоше сине, добар је овај народ, јер да се народ пита, тебе би на рукама носили у највише планине, све док не би пронашли лијек.
Милоше сине, али народ није систем и систем није народ.
Систем и када падне, народ усправно стоји, док се систем не подигне.

Милоше сине, ако бих ти рекао да ће бити добро, лагао бих и тебе, а и себе, лагао бих све около, лагао бих, али не бих далеко стигао…
Јер, у лажи су кратке ноге, Милоше сине.
Милоше сине, ако бих ти рекао да се не љутиш и то бих те лагао, јер сам и ја љут због тебе и твоје несрећне младости.
Милоше сине, ако бих ти рекао да је све ово око тебе, само грешка система који је пао, па и то бих те лагао, јер у овом вијеку свега напредног, како баш то да си ти упао, баш тамо гдје је пао систем.
Милоше сине, ако бих ти набрајао шта је било или како је требало бити, лагао бих те…
Систем пада често, па онда не могу ништа да ти кажем, јер чекам да се систем дигне.

Милоше сине, ниси добио подршку фонда који се зове ФЗО Републике Српске, јер је пао систем. Вјерујем да је пао систем, јер не могу вјеровати да су људи од крви и меса, са куцајућим срцима, који имају синове и кћери/синове, одлучили да ти не идеш даље. Не вјерујем сине…

Милоше сине, данас стварно не знам шта да ти кажем, осим да је пао систем, па да поново питамо сутра или док не „дође струја“…
Сине, пао је систем вриједности… ????

Док се систем не подигне и док не добијеш подршку ФЗО РС, имаћеш подршку СБС ЦС…
„Савез Браће и Сестара Цијелог Свијета“

Милош Божовић не може чекати док се подигне систем, и зато поносно кажем: „ГУРАЋЕ ОВАЈ НАРОД И ДАЉЕ!!!“

Милоше сине, само те молим да им опростиш, можда нису знали шта раде…

Док се систем не „дигне“,
Зови, уплати и ОБАВЕЗНО подијели даље…

    Позовите: 1412 

Вучић Бранислав (ФБ Вучко БЛ)


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО