Нападач Леотара Харис Ханџић скинуо заставу Републике Српске са дреса

Медији у Федерацији, као оркестар, осули су паљбу, објавили текст и слику одбојкашице Младости и репрезентативке БиХ Иване Радовић, због фотографије са шубаром и три прста, те њене изјаве да је потомак војводе Момчила Ћујића, а све ово би вјероватно могло довести у питање њен даљи наступ за репрезентацију БиХ иако је веома талентована и врхунски спортиста.

Са друге стране нико у Требињу и Фудбалском клубу Леотар, који је мезимче и под потпуном контролом патриота из СНСД-а, није реаговао на невјероватан скандал који се десио на последњој утакмици са Посушјем, када је нападач Харис Ханџић скинуо са дреса заставу Републике Српске.

Ханџић у Леотару носи дрес са бројем 9, а заставу Републике Српске и српску тробојку скинуо је са дреса у свлачионици уочи последњег меча са Посушјем. Ханџић је најплаћенији фудбалер Леотара, има велику плату, и поставља се питање како Лука Петровић и Управа Леотара дозвољавају овакво понашање и покушавају заташкати случај? Шта би се догодило да неки српски фудбалер покуша скинути шаховницу са дреса Зрињског или грб Федерације и БиХ са неког сарајевског клуба, да ли би био кажњен и у тренутку добио отказ?

Ханџић је јуче на свом инстаграм профилу честитао пратиоцима Први март својим пратиоцима, иако се он не слави у Републици Српској, нити је празник по законима усаглашен на нивоу БиХ. Подсјећам да је 2019. године бивши капитен Звијезде из Градачца Дејан Поповић добио отказ у Клубу јер је на друштвеним мрежама честитао својим пратиоцима и грађанима Републике Српске 9-ти јануар.

Лука Петровић и челници СНСД у јавности се престављају великим срвендама и патриотама, па остаје да се види како ће реаговати на скандал и случај центарфора Ханџића, који је јавно показао да не поштује клуб за који игра и који га одлично плаћа, јер ако му се не допада дрес и застава Републике Српске, онда није требао доћи у Требиње и Републику Српску већ потписати уговор за неки клуб из Федерације. Очекујем да челници Леотара, као и градоначелник Ћурић, изађу у јавност и кажу због чега су покушали да заташкају случај и амнестирају Ханџића?

Небојша Вукановић


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО