Гробница за Миодрага Јахуру – Саборци трагично преминулог борца у хуманој акцији

Дио сабораца Миодрага Јахуре који је трагично окончао живот 16.10.2020. године, симболично или не, на дан почетка још једне предизборне кампање… Дигавши руку на себе завршио је овоземаљски живот поставши симбол једног времена – времена у којем се систем, без обзира које партије су чиниле власт од завршетка рата па до данас, окрутно понио према демобилисаним борцима.
Миодраг Јахура ни двије и по године након трагичне смрти нема адекватну гробницу. Његови саборци, тачније дио њих, одлучио је да то промијени па ће сутра (4.3.2023. године) на Тргу слободе, са почетком у 9 часова, почети акцију прикупљања средстава којим би се направила адекватна гробница за њиховог саборца.

Ово није само прича о Миодрагу Јахури, нити је прича само о демобилисаним борцима, ово је прича о обесправљеним, запостављеним, угаженим појединцима у послијератној Босни и Херцеговини.

Зато, покажите хуманост и сутра се придружите се акцији изградње вјечне куће за Миодрага Јахуру – човјека који је као голобради дјечак ушао у рат из којег, стицајем разних околности скоро па никад није ни изашао нити дочекао неке боље дане…

Игор СврдлинМоја Херцеговина


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО