Тешка несрећа код Мостара: Једна особа настрадала, три полицајаца повријеђена


​МОСТАР – Једна особа је смртно страдала, а три су повријеђенеу саобраћајној несрећи која се јутрос око 7 часоба догодила у мјесту Чула, на цести Мостар- Читлук.

Ова информација је потврђена и из МУП Херцеговачко-неретванског кантона из којег је речено да су у несрећи учествовали службено полицијско возило и аутомобил алфа ромео.

У полицијском возилу су се налазила три полицајаца, који су из смјера Мостара кренули да обаве увиђај након саобраћајне несреће која се раније догодила у близини.

У једном тренутку на њих је под још неутврђеним околностима налетјело возило “алфа Ромео” које је наилазило из супротног смјера и које је, према првим информацијама прешло у супротну траку, усљед чега је дошло до директног судара.

На лице мјеста одмах су упућене екипе Хитне помоћи и ватрогасци, а до њиховог доласка возач аутомобила алфа ромео је давао знакове животе.

Међутим, како је незванично речено, он је усљед тешких повреда подлегао сат и по од несреће. У овом тренутку није познат ни степен повреда тројице полицајаца које су екипе Хитне помоћи одвезле до ЦУМ СКБ Мостар, пише Аваз.

На лицу мјеста се обавља увиђај у присуству дежурне кантоналне тужитељице, након чега ће бити познато више информација.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО