Власник фирме која је изградила луксузну зграду срушену у земљотресу покушао побјећи у Црну Гору

Власник луксузне зграде срушене у Турској покушао побјећи у Црну Гору гдје је такођер градио

Један од власника зграде Ронесанс Ресиденцеа са 250 станова, која је уништена у земљотресу у турској Антакији, ухваћен је на аеродрому у Истанбулу док је покушавао побјећи у иностранство, пише турски Созцу.

Мехмет Yасар Цоскун ухваћен је на аеродрому у Истанбулу док је покушавао да побјегне у иностранство са значајном количином новца. Цоскун, који је ухапшен по налогу Главног јавног тужилаштва Газиосманпаше, приведен је и одведен у полицијску управу.


Цоскун је данас покушао да подигне велику количину новца из банака у Истанбулу прије него што је вечерас отишао на аеродром да побјегне летом за Црну Гору.


Извори турског медија наводе да су Цоскунови покушаји да подигне новац са својих банковних рачуна цијели дан изазивали сумњу и да су запослени у банци своје сумње пренијели вишим властима.

Ренесансна резиденција, позната као једна од најлуксузнијих зграда у Хатаyу, коју је довршио Антис Yапı 2012. године, потпуно је уништена у земљотресу.

Антис Yапı, чији су оснивачи архитекта Мехмет Yасар Цоскун и грађевински инжењер Хусеyин Yалцıн Цоскун, пружа консултантске услуге о привременом боравку и држављанству поред грађевинских активности у Црној Гори.

Компанија је до сада изградила више од хиљаду резиденција.

klix.ba


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО