Ко се одриче од Косова?

„Ко се одриче од Косова? Од Косова се одриче она држава чије су темеље градили у шумама бандити и терористи пре осамдесет година. Она држава која је своју децу слала на сремски фронт. Она држава која је правила пасја гробља. Она држава која је побила свакога ко је после рата имао више од 1.000 динара у џепу. Она држава која је опљачкала српски народ. Она држава у којој је високи државни функционер изјавио „мало смо вас побили“ (српско страдање у НДХ). Она држава која је замало уништила српску цркву. Она држава која је Србе поделила у шест република и две покрајине. Она држава која је насељавала шиптаре, а исељавала Србе с Косова. Она држава која је ударила темеље црногорске и македонске нације, а зацемемтирала темеље бошњачке нације. Она држава која је утамничила или убила свакога ко је размишљао својом главом. Она држава која је од народа направила потпуне дебиле. Она држава која је слала српске патриоте под Вуковар и Осијек да узалуд изгину. Она држава која је продала српски народ у Крајини. Она држава која је без иједног савезника ратовала против коалиције најјачих земаља света и изгубила тај рат. Она држава која је продавала своју тек рођену децу. Она држава која је уништила српског сељака. Она држава која фаворизује стране инвестиције на уштрб домаћих привредника.

Да ли се држава одриче Косова? Да, одрекла се и много више од Косова. Да ли та држава или било ко други може мене натерати да се одрекнем Косова? Не, ни држава ни било ко други.

Од памтивека Срби су највећи део свог бивствовања провели у антисрпским државама па су опет успели да направе своју српску државу и да постигну немогуће.

Осамдесет година Срби су таоци авнојевске државе која може све да узме као што су узимали разни освајачи пре њих, али им не смемо допустити да нам одузму веру и идентитет. Узимањем вере и идентитета са српским народом је готово.

Што настане у јајцу заврши у курцу. Ако држава у којој живимо мора да заврши у курцу не морамо ми. Знају Срби умрети за Косово Видовдански, а знају ли живети за Косово Светосавски?

До следеће освете Косова, остајте ми добро.“

Извор: Александар Живановић, фб профил.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО