„Куртијеви специјалци“ пуцали на возило код Бистричког моста, рањен Србин


Из Канцеларије за Косово и Метохију су саопштили да су припадници специјалне Косовске полиције пуцали на возило у којем су била двојица Срба на путу Косовска Митровица – Лепосавић, код пункта на Бистричком мосту.

Петковић: Специјалци пуцали на возило код Бистричког моста, рањен Србин
Специјалци на путу Косовска Митровица-Лепосавић (Фото Косово онлајн)

Пуцњава на возило десила се око 11.30 часова а том приликом рањен је Миљан Д. док је његов сувозач Душан С. прошао без повреда. Аутомобил је изрешетан, тврди у саопштењу директор ове канцеларије Петар Петковић.

„Делевић је погођен у пределу левог грудног коша и има прострелну рану с којом је транспортован хитно у болницу у Краљеву“, наводи даље Петковић.

Такође истиче да су специјалци запуцали из рафала „само зато што нису желели да дозволе да их без икаквог основа и разлога Росу полиција малтретира“.

Петковић поручује по ко зна који пут да „Куртијеви специјалци“ нема шта да траже на северу, али и да је пункт бесправно подигнут.

„Београд од почетка присуства специјалаца Росу на северу упозорава да је њихов једини циљ да изазову инциденте и малтретирају наш народ у покрајини, што се данас и показало“, наводи Петковић.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО