Доводе се у везу са инцидентом у Сарајеву: Још 4 особе приведене због напада на дјецу и родитеље из Србије

Сарајевска полиција је идентификовала и позвала на информативни разговор још четири особе које се доводе у везу са нападом који се синоћ одиграо на Илиџи код хотела Хилс усљед чега је једна особа лакше повријеђена ножем.
Након криминалистичке обраде биће одлучено да ли ће и они бити ухапшени и осумњичени за судјеловање у инциденту. У откривању починитеља полицији су помогле наџорне камере с околних објеката.

Како је раније објављено, у току протекле ноћи ухапшене су четири особе које се сумњиче за кривично дјело “Насилничко понашање” .

Ради се о Е. Б. (рођен 2003. године настањен на подручју општине Нови град Сарајево), А. Т. (рођен 1996. настањен на подручју Илиџе), Х. Д. (рођен 1995. настањен на подручју Илиџе) и Е. Х. (рођен 2000. настањен на подручју Вогошће).

Они су смјештени у просторије за задржавање ухапшених особа МУП Кантона Сарајево и над истим ће се током дана извршити криминалистичка обрада, преноси Клиџ.

Након криминалистичке обраде у просторијама полиције, осумњичени ће бити предати у надлежност Тужилаштва КС, а поступајући тужиоц ће у законском року одлучити о даљњим мјерама.

Извор: Српскаинфо


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО