На Илиџи нападнута група родитеља младих фудбалера ФК Звездара из Београда – једна особа избодена ножем

На Илиџи нападнута група из Београда, једна особа избодена ножем

Инцидент се десио испред хотела на Илиџи

На Илиџи је данас дошло до инцидента у којем је једна особа из Београда повријеђена ножем.

Како је за Кликс.ба испричао један од учесника догађаја, све се одиграло на једном међународном ногоментом турниру за дјецу који се ових дана одржава у једном хотелу на Илиџи.

Према његовим ријечима, у холу хотела је најприје нападнута група родитеља младих ногометаша ФК Звездара из Београда.

„У једном тренутку родитељи ФК Звездара су имали заставу. Нисмо имали никакву намјеру било кога да провоцирамо. Изненада, једна група је ушла и напала нас сузавцем и хтјела је да отме заставу“, испричао нам је један од родитеља младих ногометаша ФК Звездара.

Како је рекао, они су кренули за њима али напољу их је дочекала још већа група која је била маскирана, а имали су бакље и ножеве.

Тада су их поново напали а једног родитеља су повриједили ножем. Како истиче наш саговорник, више се не осјећају сигурно и размишљају да се повуку с турнира.

Из МУП-а КС нам је потврђено да је дошло до инцидента али без детаља.

„Полиција је обавијештена да је дошло до нарушавања јавног реда и мира на подручју Илиџе, те да је том приликом једна особа повријеђена, према првим информацијама, оштрим предметом, и превезено је на указивање љекарске помоћи. Није животно угрожена”, казао нам портпарол Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево Мирза Хаџиабдић.

Према његовим ријечима, полицијски службеници Управе полиције МУП-а КС подузимају мјере и радње на расвјетљавању свих околности везаних за овај догађај. За сада не могу дати више информација.

klix.ba


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО