Драма у Београду: Познати сплав Фристајлер почео да тоне, било превише гостију

Познати београдски сплав на Ушћу, „Фристајлер“, до пола је потонуо током новогодишње ноћи, а полиција је евакуисала све госте и забранила приступ сплаву.

Како је Танјугу рекао један од припадника полиције, сплав је почео да тоне јер је на њему било много више људи него што заправо може да прими.

Повријеђених, према ријечима полиције, није било, осим што су се двије дјевојке саплеле приликом стампеда који је настао док су гости панично напуштали сплав.

На друштвеним мрежама појавили су се драматични снимци из објекта који је почео да тоне убрзо након поноћи.

Како се види на снимку, сплав је убрзано испунила вода.

„У почетку нисмо схватили шта се дешава. Само је кренуо да се нагиње, а онда је вода почела да убрзано надире. Било је језиво, око мене су девојке почеле да у ужасу вриште. Знам да је једна повредила ногу. Једни за другим, почели смо да истрчавамо напоље“, рекла је за Телеграф.рс. једна од присутних дјевојака.

„Само смо чекали да се дочепамо излаза. Сви су ођедном кренули да беже, да ме је страх ухватио да нећу успети да изађем пре него што потоне. Срећон, полиција и ватрогасци су брзо реаговали и све се добро завршило – додао је очевидац, како преноси Курир.

Иначе, на сплаву је наступао Реља Поповић, који је међу првима евакуисан.

У Хитној помоћи кажу да није било теже повријеђених приликом инцидента. Неколико особа добило је помоћ због посјекотина, а на лице места биле су упућене двије екипе Хитне помоћи.

На терен су полиција и Хитна помоћ пристигле одмах по позиву.

Према првим информација сумњало се чак да је ријеч о пуцњави, али гласни звуци заправо су били ватромет.

Танјуг/Телеграф


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО