Од поноћи почиње акција НЕКА БУДЕ СВЈЕТЛОСТ над Мостаром

Епархија захумско-херцеговачка, преко своје Фондације Свети Вукашин, покреће акцију прикупљања помоћи за обнову оскрнављеног Катедралног храма у Мостару.

Акција, под називом НЕКА БУДЕ СВЈЕТЛОСТ над Мостаром траје од 1. до 31. јануара 2023. године, а позивом на број 1401 прилажу се 2 конвертибилне марке.

Поред тога, обнову Саборне цркве Свете Тројице у Мостару може се помоћи и:

– уплатом на Паyпал рачун Српске православне црквене општине у Мостару,

преко адресе: spcmostar1@gmail.com ili klikom na link: www.shorturl.at/rNOSZ

– уплатом на трансакцијски рачун из Босне и Херцеговине, Српске православне црквене општине у Мостару,

код АСА банка д.д. Сарајево, број рачуна: 1340011130023498

– уплатом на девизни жиро-рачун из иностранства, према сљедећим инструкцијама:

назив правног лица: Српска православна црквена општина Мостарска

адреса: Конак бр. 7, 88000 Мостар, Босна и Херцеговина

назив банке: АСА банка д.д. Сарајево

IBAN: BA391340011200740184

SWIFT: IKBZBA2X

Тrebinjelive


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања