Детаљи истраге: Млади поштар пронађен мртав са везаним рукама

Извор:Агенције

Тијело Даниловграђанина Милоша Стаматовића пронађено је са везаним рукама на обали ријеке Мораче у насељу Ботун. То је потврђено порталу ПРЕСС из Управе полиције и Поште Црне Горе.

Тијело, које су прво примијетили мјештани у води, је пронађено данас нешто послије 10 часова, након чега је извршена идентификација.

Инспектори, у сарадњи са надлежним тужиоцем, предузимају бројне мјере и радње како би се овај случај смрти расвијетлио.

Стаматовић је био запослен у Пошти Црне Горе и у вријеме нестанка носио је са собом око 15.000 евра, које су требале да се подијеле пензионерима.

Убрзо након нестанка пронађено је возило са којим је младић превозио новац. У возилу је уочено између 2.000 и 3.000 евра, док се остатак новца активно тражи.

Уочено је да су руке на тијелу младића везане са предње стране и то је чињеница или детаљ, који указује на могућност да је смрт наступила насилно, односно да је могуће да је у питању убиство, што полиција провјерава.

Догађај се провјерава у два смјера и за сада је рано и незахвално говорити шта се тачно догодило.

Обдукција је наложена и на тај начин би требало да се утврди како је наступила смрт.

„Постоји одређени низ трагова, које је полиција прибавила на лицу мјеста. Пронађен је аутомобил, прикупљају се обавјештења и расветљавају околности нестанка настрадалог са крајњим циљем да се утврди да ли је смрт наступила као посљедица насиља или нечег другог“, казао је извор из полиције.

За сада, због низа непознатих ствари, полиција третира случај као смрт коју је потребно расвијетлити, имајући у виду околност да је тијело пронађено са завезаним рукама.

Са полицијом сарађује тужитељка Вишег тужилаштва у Подгорици Ана Радовић.

Након нестанка, Стаматовића су неке његове колеге – поштари у неђељу тражили низводно поред корита ријеке Мораче.

За претрагу су тада ангажовани и чамци, а са колегама из Поште, уз службенике полиције – Милоша су тражили и његови суграђани из Даниловграда.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања