У Требињу освануо необичан графит (ФОТО)

У Требињу је освануо графит непознатог аутора у којем стоји ”Долазе ти глАВе” уз прецртан натпис СНСД.
У требињском насељу Маријин двор освануо је графит чији садржај упућује на предстојеће Изборе који ће бити одржани сутра. Не можемо са сигурношћу тврдити која је порука овог графита, али претпоставља се да се односи на све гласније изворе који тврде да је Александар Вучић окренуо леђа Милораду Додику уочи Избора који ће бити одржани сутра. Стога АВ у тексту и прекрижен СНСД, што се може тумачити као да је Александар Вучић, предсједник Србије и први човјек Српске напредне странке ”прекрижио” свог дугогодишњег савезника Милорада Додика који се налази на челу Савеза независних социјалдемократа.

У протеклих неколико дана јавност, али и медији, све чешће говоре о подршци коју из Србије добијају опозициони кандидати за инокосне функције, а тој тези у прилог иду многобројни билборди подршке Јелени Тривић у Београду и Новом Саду, гостовања Тривићеве у медијима који се повезују са предсједником Србије и владајућим СНС-ом, али и претреси и привођења људи из самог врха Српске напредне странке, као што су Адам Шукало и Владо Мандић, обојица чланови Главног одбора СНС-а, а медији су јавили да је и Момчило Мандић, отац бившег рукометаша Влада Мандића, заустављен од стране полицијских службеника у Требињу, када је и претресен.

Уочи претходних општих избора који су одржани 2018. године, Милорад Додик је уживао отворену подршку Александра Вучића, а свега неколико дана пред затварање предизборне кампање, Вучић је јавно тврдио да посједује доказе о сарадњи опозиције и страних служби те да ће исте изнијети након избора, али до данашњег дана изношење доказа је изостало, баш као што је уочи сутрашњих избора изостала Вучићева отворена подршка актуелној власти у Републици Српкој.

Игор Сврдлин/ Моја Херцеговина


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО