ВАЖНО ИЗЛАГАЊЕ ПРЕДСЕДНИКА! Вучић ће обратити грађанима Србије у наредна 72 сата

Председник Србије Александар Вучић обратиће се нацији у наредна 72 сата и саопштити важне информације за нашу државну политику.

Због све страшнијих притисака и дијаметрално различитих мишљења и ставова како у јавности тако и у највишем државном руководству, председник Вучић је одлучио да се у наредним сатима и данима не оглашава, а најкасније у среду он ће објавити свој план и предлоге како и којим путем да Србија крене даље.

Напади западних центара моћи на Србију срачунати су на то да се Београд натера да што пре одустане од политике одбране својих интереса на Косову, као и да одустане од наратива истине који јако смета свима онима који су нас бомбардовали 1999. година.

Председник, како се сазнаје, веома тешко подноси кампању ЕУ и Хрватске која ниподаштава злочине над српском децом. Њега је веома погодило ћутање Брисела на монструозне поруке које су долазиле и још долазе из Загреба, а ништа мање није разочаран ни чињеницом да чак и руководство Републике Српске, из својих интереса, неће да се јасно одреди по питању оптужнице за злочин са Петровачке цесте.

У овом тренутку нико не може ни да претпостави шта ће Александар Вучић тачно рећи у наредна 72 сата. Како се сазнаје, његово обраћање уследиће после повратка премијерке Ане Брнабић из Јапана где ће она присуствовати сахрани Шинзо Абеа. Ако, међутим, не буде било могуће усагласити заједнички став председника и Владе, шеф државе ће дан раније изаћи са својим ставовима и предлозима.


ИЗВОР: ИНФОРМЕР


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО