Кћерка Милорада Додика се огласила о брању шљива на имању њеног оца: Данас је просјек био 750кг по човјеку па израчунајте колика је то дневница?!

Горица Додик се огласила о брању шљива на имању њеног оца: Данас је просјек био 750кг по човјеку па израчунајте колика је то дневница?!

Након што се на друштвеним мрежама проширила вијест да се траже радници за брање шљива у воћњаку Милорада Додика, лидера СНСД-а, који ће по килограму зарађивати 10 фенинга, огласила се његова кћерка Горица Додик.
Она је на Твитеру устврдила да је дневни просјек њихових радника 750 килограма.

“Једна информација за велике економске аналитичаре који пљују то што се људи који скупљају шљиве код нас плаћају 10 фенинга по кг. Данас је просјек био 750кг по човјеку па израчунајте колика је то дневница. Поздрав.” – написала је Горица Додик на Твитеру.

Подсјетимо, Светлана Ценић је објавила поруку из Вибер групе у којој Александар Бабић из Савеза независних социјалдемократа (СНСД) позива заинтересиране да дођу брати шљиве на имању предсједника странке Милорада Додика.

“Ево, мени прослиједили, а ја нисам на тај начин дружељубива. Можда бисте ви хтјели”, написала је Ценић на Твитеру те објавила скриншот поруке на Виберу.

“Осигурани превоз и храна, касније дружење с Додиком”, писало је између осталог у поруци коју је објавила Ценић.

“Поздрав свима. Да ли има неко заинтересован да иде сада у четвртак купити шљиве у воћњак предсједника Милорада Додика? Осигурани превоз и храна. Десет фенинга по килограму. Послије тога дружење с њим и одмор”, писало је у Вибер поруци.

Извор: Фактор


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО