Вучић o Европрајду: „Неко би тукући педера поред себе, да победи педера у себи“

Председник Србије Александар Вучић имао је данас врло сликовито објашњење зашто су му „одвратни“ сви који говоре о Европрајду.

Говорећи о одржавању Европрајда у Београду и најавама да би могао бити отказан, Вучић је рекао да нам је најлакше причати о глупостима.

„Не ценим много ни оне које говоре за Европрајд, ни оне који говоре против њега. Одвратни су ми и једни други. Само гледају како да ставе терет на леђа својој држави. Грозни су ми и они који би да тукући педера поред себе да се боре против педера у себи, као и они који би нешто да хвалишу, а не размишљају о томе какве све проблеме има држава Србија и шта јој је све у овом тренутку натоварено на врат. Ово сам песнички рекао јер никога не желим да увредим. Мени не сметају ни хомосексуалци, ни овакви, ни онакви. Свако има свој живот, нек ради шта хоће у своја четири зида. А што у то мешате државу? А што се ви не склоните тај један дан, немојте да лажете више да ће седам дана да траје тај скуп“, рекао је Вучић и додао:

„Па да бисмо причали о глупостима, да не бисмо причали о томе шта ћемо са струјом, шта ћемо са нафтом, од 1. новембра нема више руске нафте за нас, ми смо под санкцијама. Да не бисмо причали о гасу, о мазуту и угљу… Само причамо о глупостима, јер нам је најлакше да причамо о глупостима, јер то најбоље знамо и у кафани да радимо, где нема никакве одговорности“, рекао је Вучић данас након разговора са Србима са КиМ.

Извор: Нова.рс


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО