Шмит о БХ политичарима: Потпуно смеће! Свега ми је преко главе! (ВИДЕО)

Кристијан Шмит, током посјете у Горажду бурно је реаговао на питање новинарке Н1 Адисе Имамовић у вези са Изборним законом.

Након одговора и бурне реакције, преводитељица је кренула преводити, међутим, високи представник се још оштрије окомио на бх. политичаре. „Смеће, потпуно смеће!“, била је изјава којом је наставио излагање, видно љутит због ситуације у држави.

Поручио је да он брине о БиХ, а да политичари играју игре.

“Ја не сједим нити стојим овдје, ја бринем о овој држави! Ово је град у којем су људи изгубили животе и нисмо овђе да бисмо играли политичке игре! А у овој држави људи играју политичке игре! Не људи, него политичари! Доста ми је овога! Постављајте питања, али молим вас објавите то, али имајте у виду како ја доносим одлуке и поступам с људима. Опростите што сам овако гласан, али ми је преко главе свих ових увреда које су потпуно погрешне!”, поручио је Шмит.

Шмит је, подсјећамо, током посјете Горажду, бурно реаговао након питања новинарке Н1 Адисе Имамовић, да ли је спреман наметнути измјене Изборног закона у БиХ с обзиром на то да политичког договора нема те да одговори на критике на његове изјаве у вези са незаступљеношћу Хрвата и потребе да се то промијени.

Шмит је одговарао љутито и био је у издању у каквом га досад нисмо имали прилике видјети.

Видео на линку


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО