„Побио сам твоју и моју фамилију“: Позната имена жртава на Цетињу


Цетињанин Вук Бориловић (34) у 15.30 јуче започео је свој крвави пир у стану подстанара, а потом је наставио да убија свакога кога је срео.

„Побио сам твоју и моју фамилију“: Позната имена жртава на Цетињу
Према званичним подацима, Бориловић је око 15.30 ушао у стан код својих подстанара и на вратима убио једанаестогодишњег М. потом његовог три године млађег брата, а онда кроз прозор пуцао и у њихову мајку Наташу Пајовић Мартиновић.

Након што их је усмртио, позвао је њиховог оца и супруга Милоша Мартиновића и рекао му: “Побио сам и твоју и моју фамилију”, тврде саговорници Вијести из Управе полиције, преноси Блиц.

Након што је убио три члана породице Мартиновић, Вук Бориловић, иначе и сам отац троје дјеце, упао је у кућу комшија Дрецуна. Одмах је убио Данијелу и Димитрија Дрецуна, а на прагу куће и сина им Рајка (56).

Тешко је ранио унука и синовца несрећних људи Александра Дрецуна (32). Рајко је убијен када је потрчао ка родитељској кући чувши пуцњаву.Бориловић није поштедио ни свог ујака Горана Ђуришића (54), а онда је побио комшије Милана Митровића (37) и Александру (52) и Данијелу Радуновић (51).

Није се зауставио ни ту. Према званичним информацијама црногорске полиције, потом је наставио даље и ранио је још четворо комшија – Славицу Звицер, Филипа Ђурковића, Милеву Рамадановић и Даринку Челебић, као и полицајца Љубишу Максимовића који је покушавао да га обузда!

Директор Управе полиције (УП) Зоран Брђанин, касно синоћ саопштио је да је, према за сада познатим околностима, Бориловић прве жртве – Мартиновиће, убио око 15.30:

– Пуцао је на породицу чији су чланови боравили у просторијама његове куће као подстанари у насељу Медовина. Он је, том приликом, употребом ватреног оружја, ловачке пушке, убио је двоје дјеце, једно старости осам, а друго једанаест година и ранио њихову мајку која је у медицинској установи подлегла повредама. Потом је изашао и пуцао из истог ватреног оружја на становнике овог насеља, којом приликом је убио још седам особа, а ранио шест – казао је Брђанин.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО