Кривична пријава због случаја Андреа Дорић!

Одборник ПДП-а у Градској скупштини Бањалуке и кандидат исте партије на народног посланика у НСРС данас је на својој ФБ страници објавио да је поднио кривичну пријаву против свих оних који су омогућили да Андреа Дорић обавља функције у ЈП“ Путеви Српске“ и АПИФ-у.

Његову објаву преносимо у цјелости.

„Данас сам предао кривичну пријаву против свих оних који су омогућили да Андреа Дорић, по сопственом јавном признању, по основу политичког договора и утицаја обавља функције у ЈП „Путеви Републике Српске“ и АПИФ-у.

➡️ Онако како је она сама и својом слободном вољом јавно саопштила, овдје причамо најмање о кривичним дјелима Повреда права при запошљавању, Трговина утицајем, Несавјестан рад у служби и Злоупотреба службеног положаја или овлаштења.

??? Ову кривичну пријаву само формално сам поднио ја, али иза ње стоје хиљаде понижених младих људи који не могу добити посао зато што нису политички подобни. Поднио сам је и због боли сваке мајке која гледа своје дијете преко телефона, јер је отишло одавде трбухом за крувом.

✅ Пошто је ово масовна појава кршења закона, свако ко зна за неки сличан случај може слободно да ми се обрати да му пошаљем бесплатно темплејт ове пријаве. Не интересује ме ко крши закон, не занима ме која је партија, ко је чији. Ударајте по свима, драги пријатељи. Само заједно, без обзира чији смо или нисмо ничији, можемо одвојити жито од кукоља.

❗️Сад је на потезу правосуђе. Нека господа кажу да ли ће толерисати кршење закона или не. Ако им ово није спорно, онда ће сахранити домаћи правни поредак, али и све етичке вриједности на којима друштво треба и мора да се заснива ако жели да има будућност.

Радимо заједно.“

А шта је рекла Андреа погледајте у линку испод

Херцеговац.нет


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО