Требиње: Напали власника познате ћевабџинице у Старом граду – Прво му тражили „рекет“, па затим нанијели тјелесне повреде!?

Власнику познате ћевабџинице „Кастел“, познатијој као „Ћевабџиница код Мура“, у требињском Старом граду, Хусу Первану, два лица чији су иницијали Н.В. и С.Б. нанијела су јуче, 18. јула око 17.40 часова, повреде у пређелу главе, леђа и стомака, а требињска полиција утврђује околности због којих је дошло до физичког обрачуна.

У требињском Окружном тужилаштву за сада су догађај окарактерисали као наношење лаких тјелесних повреда, међутим, врло је могуће да ће до коначног извјештаја из Полицијске управе Требиње доћи и до промјене кривичног дјела, јер је повријеђени Перван, како сазнаје ТребињеЛиве.инфо, навео да су осумњичена лица од њега тражила новац.

Наиме, како је Перван рекао у својој изјави, они су од њега тражили 4.000 КМ као једну врсту рекета. Притом су, како сазнајемо, била под дејством алкохола.

„Они су сједали у ћевабџиници, а затим је дошло прво до вербалне расправе, а затим до физичког обрачуна, када су ова два сумњичена лица физички напала Первана и нанијела му тјелесне повреде, услијед којих је завршио у требињској Болници“, кажу извори блиски истрази за ТребињеЛиве.инфо.

Након ових сазнања, полиција по налогу дежурног тужиоца прикупља додатне доказе и чињенице, међу којима су и узимање изјава од свједока овог догађаја.


Фото:ТребињеЛиве / Trebinjelive.info


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО