„БИТАНГО, МРЦИНО И КЛОШАРУ“ Глумац Емир Хаџихафизбеговић извријеђао Дритана Абазовића због говора у Сребреници


Глумац Емир Хаџихафизбеговић је на Фејсбуку грубо извријеђао предсједника црногорске владе Дритана Абазовића и исказао наду да ће бити проглашен персоном нон грата у БиХ.

„БИТАНГО, МРЦИНО И КЛОШАРУ“ Глумац Емир Хаџихафизбеговић извријеђао Дритана Абазовића због говора у Сребреници

У објави је написао да је Абазовић “битанга, несој, сметљар, мрцина и клошар”.

-Мали од кужине фашистичке политике. Добро си у Сребреници смишљено и намјерно ранио Бошњаке својим монструозним говором. Гори само од тебе су они који су те пустили да након онакве бласфемије и џубралука од говора над мезарима почињеног геноцида над Бошњацима, дођеш до Сребреничког камена бола и ту положиш цвеће – написао је Хаџихафизбеговић, а преноси Н1.

Дубоко вјерује, како је додао, да ће врло брзо бити проглашен персоном нон грата у БиХ.

– Да Бог да те стигла суза сваке сребреничке мајке. Ти си закржљала психологија и полусвјет какви су ти и налогодавци из Београда. Врати диполому сарајевском Универзитету, жохару мали. И изроде. Одлазиш у историју као озбиљан ш****” – написао је Хаџихафизбеговић.

Револт дијела јавности након изјаве Абазовића да у Сребреници није почињен геноцид над Бошњацим већ људима, не јењава, иако се Абазовић извинио мајкама Сребренице.

Премијер Црне Горе Дритан Абазовић јуче је у Сребреници изјавио да „геноцид није почињен над Бошњацима него над људима и нису га починиле војске него политике“. Иако ни у једном тренутку свог говора није негирао да је у Сребреници почињен геноцид, та реченица изазвала је бурне реакције у дијелу јавности, не само у БиХ, већ цијелом региону.

srpskainfo.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО