ОБАВЉЕНА ОБДУКЦИЈА Настрадали Требињац непосредно прије несреће имао тежак срчани удар

Небојша Љубибратић (55), познати требињски пчелар који је погинуо у недјељу ујутро на магистралном путу Требиње – Билећа, непосредно прије директног судара са возилом из супротног смјера имао је тежак срчани удар, потврдио је Дражен Дамјањук, специјалиста судске медицине Просектуре Требиње.

Он је у понедјељак у раним јутарњим сатима, по налогу окружног јавног тужиоца, урадио обдукцију тијела настрадалог Љубибратића, утврдивши да је једини узрок његовог губитка контроле над возилом и преласка на супротну страну коловоза јак инфаркт.

– Због инфаркта је очигледно изгубио свијест и прешао на супротну страну коловоза, а и раније је имао срчаних проблема, односно инфаркт са операцијом уградње стентова и то смо све нашли приликом обдукције – казао је Дамјањук.

Љубибратић је погинуо у недјељу ујутро, око 6.45 часова у мјесту Орах, на путу између Требиња и Билеће, када се директно сударио са са новосадским возилом које му је долазило из супротног смјера, а биће сахрањен данас у своме селу Љубово код Требиња.
У тенуцима несреће је у возилу марке фијат Љубибратић био сам, док се у новосадском аутомобила возила породица, од којих је двоје дјеце задобило теже повреде, а отац, ђед и бака су збринути у болници Требиње и ван су животне опасности, пишу Независне.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО