Брашном против поплава!

Поплаве у Тешњу нанијеле су материјалну штету бројним објектима, а грађани су се покушали заштити на сваки могући начин, али потез једног угоститеља разљутио је кориснике друштвених мрежа.

Поплаве које су се јуче догодиле у центру Тешња након излијевања ријеке из корита изненадиле су све грађане ове општине. Док су некима поплављени аутомобили, усјеви, али и стамбени објекти, други су на све могуће начине покушали заштити своју покретну или непокретну имовину.

Ипак, један од угоститеља у Тешњу на веома необичан начин заштитио је свој објекат, ни мање ни више, него заштитним зидом направљеним од врећа брашна.

Ово, како су га корисници друштвених мрежа назвали, недјело није остало незапажено, а грађани Тешња, али и других бх. градова, с обзиром да је фотографија већ вирална на друштвеним мрежама, осудили су овакав начин заштите објекта.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања