СТИПЕНДИЈЕ ОД 15ОКМ ЗА СВЕ ЂАКЕ КОЈИ УПИШУ СРЕДЊУ ШКОЛУ У БЕРКОВИЋИМА

За школску 2022/2023. годину предвиђен је упис у први разред, у оквиру струке Економија, право и трговина, занимање ПОСЛОВНО ИНФОРМАТИЧКИ ТЕХНИЧАР.

Школа је у сарадњи са општином Берковићи предвидјела одређене погодности за ученике који се опредијеле за упис за наведено занимање.
Мјесечна стипендија у износу од 150КМ, важи за све ученике првог разреда. Могућност за наставак стипендирања, имаће сви ученици који остваре најмање врлодобар успјех (просјек 3,50). Поред тога, општина Берковићи је преузела и обавезу плаћања уписнине за сваког ученика у износу од 50КМ као и трошкове превоз за ђаке из сусједних општина.

Пријем докумената у јунском уписном року за ученике који имају 60 и више бодова вршиће се 13.и 14.јуна, а за остале ученике од 20. до 22. јуна.
Упис у другом року биће одржан од 4.до 6. односно од 11. до 15. јула.
За све детаљније информације можете контактирати професорицу Наташу Ђурић, која је задужена за упис ученика, на број телефона 065/266-974.ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања