Регистрација возила у Републици Српској скупља за око 200 КМ!

Регистрација возила у Републици Српској драстично је поскупила јер су се осигуравајућа друштва која послују на територији Републике Српске договорила да поштују закон и укину попусте.

У суштини, осигуравајућа друштва више неће бити у могућности да дају попусте као што су бесплатан технички преглед, враћање дијела новца итд по полиси од аутодговорности, што практично значи да ће власник просјечног аутомобила који није имао пријављене штете на возилима, регистрацију плаћати око 200 КМ скупље.

„Удружење осигуравајућих кућа вратило се на то да се закон апсолутно мора примјењивати и мора бити једнак за све. Тачно је да нема попуста приликом регистрације возила. Захтјеви Агенције за осигурање, Министарства финансија и осталих институција је да више нема тих илегалних радњи“, рекао је за „Независне“ Бојан Поповић, предсједник Скупштине Удружења друштава за осигурање Републике Српске.

Извор: Независне


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања