ЈУРЕ ЈЕ ИЗВРШИТЕЉИ: Син Весне Пећанац о тешкој судбини глумице – Живи од 1.200 динара, а дужна је 15.000 евра

ФОТОГРАФИЈЕ глумице Весне Пећанац на којима одлази по ручак у Народну кухињу и прича да је на рубу егзистенције, растужиле су јавност, а о овој тешкој теми сада је проговорио и глумичин син Петар.

Тешка судбина задесила је његову породицу после смрти оца, чувеног црногорског редитеља Живка Николића, о чему се већ дуго пише, а Петар истиче да је све почело још деведесетих година.

  • Нисам био нарочито „потресен“ како су неки медији то приказивали, јер то траје годинама. Жена је, опет, у тој кухињи седела и разговарала са патријархом. Дакле, био је то састанак на високом нивоу. Но, она није у завидној ситуацији. У дуговима је до гуше. Јуре је извршитељи. Она се сналази како зна и уме. Не може сама, али, ето, она се бори некако. Обраћа се људима за помоћ, а помоћ углавном изостаје. Где су колеге? Шта раде политичари? – рекао је Петар.

Весни Пећанац још нико није помогао
После недавних фотографија глумице, из Црне Горе, али и са ових простора, многи су се јавили да јој помогну.

  • Колико знам, још јој нико није помогао, у смислу да се трајно њен статус и ситуација реше. Она је дужна више од15.000 евра држави Србији кроз тужбе, казне и рачуне. Док се не ослободи терета дугова, неће моћи да изађе из зачараног круга сиромаштва и беде. Има месеци када јој узму целу пензију, а некада прими 1.200 динара или 2.100. Ко може да живи цео месец са двадесет евра? Само Весна Пећанац – каже Петар.

ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО