Ђукановић: Грађани могу бити поносни – извјесно је да ће Влада пасти 4. фебруара

„Ђукановић је нагласио да грађани могу бити поносни на допринос који је у претходних 18 мјесеци ДПС дао на пољу демократског развоја друштва, те да су успјели да одбију напад великосрпског национализма и све вријеме, и из опозиције, на адекватан начин водили рачуна о државним интересима“, наводи се у саопштењу ове опозиционе партије

Од успјешности посла који је потребно обавити у „нашој кући“, зависиће и брзина којом ће се ДПС враћати у позицију друштвено-политичке релевантности у каквој смо били до 30. августа 2020. године, саопштио је предсједник Црне Горе и Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић.

Он је присуствовао на јуче одржаној сједници Одбора ДПС Главног града, а у саопштењу те партије се наводи да је констатовано да партијска реформа има задовољавајућу динамику али да је од изузетне важности да тај процес буде завршен на темељан и квалитетан начин.

Ђукановић је истакао и да је потребно довршити процес реформе ДПС-а како би се успјешно суочили са изазовима које партију чекају у наредном периоду и како би показали да су разумјели поруку коју су им бирачи послали на изборима 30. августа.

Политика ДПС-а, истакао је он, је прије свега политика континуираних реформи, „те морамо показати како смо разумјели поруку бирача са избора како бисмо наставили да ширимо и учвршћујемо повјерење са грађанима, а то се ради једино директним и непосредним контактом са бирачима“.

Према његовом мишљењу, извјесно је да ће Влада 4. фебруара постати прошлост.

„Нагласио је да можемо бити поносни на допринос који је у претходних 18 мјесеци ДПС дао на пољу демократског развоја друштва, те да смо успјели да одбијемо напад великосрпског национализма и све вријеме, и из опозиције, на адекватан начин водимо рачуна о државним интересима“, наводи се у саопштењу партије.

Саопштено је и да је констатовано задовољство резултатима који су остварени на нивоу Главног града у претходне четири године „што је најбоља легитимација за предстојећи изборни циклус у Подгорици“.

„У свом уводном излагању, предсједник Одбора Часлав Вешовић упознао је присутне са актуелним партијским активностима у Одбору ДПС Главног града те представио текуће активности у дијелу реевиденције чланства и снажења партијске инфраструктуре на локалном нивоу. Предсједник Вешовић такође је говорио о актуелној политичкој ситуацији и приоритетним обавезама које се налазе пред Одбором ДПС Главног града у наредном периоду. Сједници је присуствовао и координатор испред Извршног одбора Рајко Ковачевић“, наводи се у саопштењу.

Vijesti.me


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања