Зоран Чучковић и Ненад Милићевић разријешени дужности

Зоран Чучковић више није директор ЈУ “Базени” Требиње. Чучковић је на лични захтјев разријешен дужности, а одлуком Скупштине нови директор ове Јавне установе је Бојан Окука, дипломирани правник, досадашњи службеник Полицијске управе Требиње.

На лични захтјев дужности је разријешен и начелник Одјељења за општу управу у градској управи Требиње, Ненад Милићевић. Одлуком скупштинске већине, ма његово мјесто именован је Ђорђе Јелић, правник који је до сада био запослен у Болници Требиње.

Јадран Требиње


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања