СПРЕМАЈУ АТЕНТАТ НА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА!

Вулин саопштио – криминална група Радоја Звицера планирала да убије председника!

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је вечерас да је посредством Европола и службених видова комуникције између полиција, 14. јануара српска полиција добила информацију под ознаком хитно о постојању организоване криминалне групе која која има за циљ убиство – атентат на председника Србије Александра Вучића.


СПРЕМАЈУ АТЕНТАТ НА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА! Вулин саопштио – криминална група Радоја Звицера планирала да убије председника!

Министар унутрашњих послова Александар Вулин саопштио је јавности најновије информације до којих је дошао МУП.

  • Након што смо се у више експертских нивоа уверили у квалитет и вредност добијене информације припадниции МУП-а и БИА, заједно са Европолом, као и партнерским службама од којих смо информацију добили, покренули смо опсежну акцију на утврђивању идентитета свих припадника ове злочиначке организације, а на њеном челу је Радоје Звицер, црногорски држваљанин за којим је Србија већ расписала потерницу – рекао је Вулин.

Навео је да је Звицер организатор и један од вођа кавачког клана одгворан за шверц и илегалну продају наркотика али и организацију и наручивање више убистава.

  • Да ли је он ову групу, окупио и организовао сам или је добио наредбу од свог политичког вође тек ће утврдити истрага, а до тада ће МУП и БИА о свим сазнањима обавеставати Тужилаштво за организовани криминал – рекао је Вулин на конференцији за новинаре.

Атентат на председника је, према прикупљеним подацима, требало да се изврши током фебруара.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО