Обуставом 120 МИЛИОНА ЕВРА помоћи од ЕУ, РЕЖИМ је казнио привреднике Српске

Коментаришући обустављање економске помоћи ЕУ за економију земље у борби против пандемије предсједник СДС Мирко Шаровић изјавио је да обустављање 120 милиона евра помоћи, најдиректнија и прва већа опомена према властима у Републици Српској и њиховој погубној политици!

„Као странка надамо се да Република Српска неће трпјети даљу штету изазвану неодговорним понашањем појединаца иако се опет најављује могућност нових економских мјера.  Овај пријеко потребан новац требао је да послужи привредницима земље, укључујући и привреднике из Републике Српске, да санирају посљедице на економију изазване пандемијом корона вируса“ – казао је Шаровић.

Он је поручио да је обуставом 120 милиона евра помоћи ЕУ режим директно казнио и оштетио привреднике из Републике Српске!

„Ми из СДС смо протеклих седмица јасно упозоравали до чега нас оваква политика власти може да доведе укључујући најгора сценарија као и економске и неке друге санкције и народу и Републици Српској. Владајућа коалиција је играјући се са судбином Републике  Српске и злоупотребљавајући патриотска осјећања народа, отворила све могуће фронтове кризе, без јасног плана, и не водећи рачуна о могућим посљедицама, настојећи да стање конфликта искористи искључиво за своје потребе освајања власти“ – појаснио је Шаровић.

Циљ им је, каже предсједник СДС, искористити кризу држећи  овакво стање до избора уз уходану тактику оптуживања опозиције за тобожњу издају.

„А сада је потпуно јасно да се полако повлаче и само праве стратегије како да то народу саопште. Управо због тога желим да кажем да је највећа издаја Републике Српске и њених грађана огромна постојећа јавна корупција и криминал који су по свим релевантним параметрима, највећи Европи! Највећа издаја је растуће сиромаштво и масовни егзодуси становништва што је директна одговорност и иде на душу постојећег режима у Републици Српској!“ – закључио је Шаровић. 


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања