НА ИВИЦИ ХАОСА Срби скандирају: Ослободите Нолета! Полиција гађа демонстранте, један навијач побјегао крваве главе (ВИДЕО)


Претучени навијач Новака Ђоковића у Мелбур

Не може то тако… Сила Бога не моли, али Бог силу не воли. Кад је Новак Ђоковић у питању, Аустралијанци све раде на силу. Не по праву и правди, јер је суд радио по праву и правди и донео одлуку у корст најбољег тенисера света, већ управо на силу.

Најава новог хапшења Новака Ђоковића и његове депортације из Аустралије разбеснела је Срби који живе у овој земљи.

– Ослободите Нолета – викали су Срби.

Коначну одлуку о Новаку донеће министар за имиграцију Алекс Хоук. Она мора да буде донета око 11:15 по нашем времену. Како извештавају аустралијски медији, одлука још није донета…

Спремни су Срби да бране Новака. О томе сведочи и следећа сцена: у 10:48 навијачи су скочили на аутомобил који је напустио адвокатску канцеларију због тога што су мислили да је у њему Ноле. Стакла су била затамњена па се није ни видело да ли је српски тенисер ту.

Два минута касније су скандирали против полиције. Нису дозволили аутомобилу да прође. Полиција је узвратила гађањем демонстраната, што би требало да значи да је Новак ипак у аутомобилу.

Полиција је у 10:55 успела да растера демонстранте. Бацила је бибер спреј, а један од Новакових навијача је побегао крваве главе…


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО