УКЦ РС није допустио ГРАДОНАЧЕЛНИКУ Бањалук да дарује прворођену бебу (ВИеДЕО)

Прва беба у Републици Српској у 2022. години је дјевојчица рођена минут након поноћи у Универзитетском клиничком центру РС у Бањалуци. Градоначелник Драшко Станивуковић по традицији је желио лично даривати прворођену бебу, међутим “због протокола” то му није дозвољено.

Представници градских власти и УКЦ-а традиционално су даривали прворођену бебу у 2022. години са подручја Бањалуке.

Међутим, цијели догађај засјенио је инцидент који је проузроковало руководство УКЦ-а када није дозволило да градоначелник лично дарује прворођену бебу у Бањалуци, јавља Инсајдер.

Умјесто њега, одлучено је да то уради директор УКЦ-а Владо Ђајић. Ова одлука изазвала је револт првог човјека Бањалуке.

“Не разумијем, директор је здравији од мене”, упитао је Станивуковић.

“Директор је руководећи орган установе”, одговорили су градоначелнику Бањалуке.

Драшко Станивуковић је био огорчен и на однос запосленика УКЦ-а РС према њему као градоначелнику.

“Требао ме је неко дочекати, не мене лично, него као градоначелника. Морате се учити реду. Прво се морате мени обраћати. Град Бањалука је институција”, поручио је Станивуковић након чега је дар за прворођенче дао директору Ђајић да умјесто њега уручи. Поново је још једном да се мора знати ред.

Погледајте како се све одвијало.

Insajder


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања