Боксерски и људски шампион Ратко Драшковић донирао бубрег суграђанки

О Драшковићевом хуманом чину медији су писали и раније, а овај познати боксер је раније казао да га није интересовала ни политичка, ни вјерска припадност, већ да је хтио да помогне Радмили иако је није познавао

Боксер из Никшића Ратко Драшковић донирао је бубрег суграђанки Радмили Раичевић.

О Драшковићевом хуманом чину медији су писали и раније, а овај познати боксер је раније казао да га није интересовала ни политичка, ни вјерска припадност, већ да је хтио да помогне Радмили иако је није познавао. 

-Тог момента нисам знао ни ко је, ни шта је, само сам питао кад могу ту дјевојку да упознам-казао је раније он.  

Да би трансплантација у Турској била могућа, било је неопходно обезбиједити и новац. Стога је привредник из Бара Горан Ђуровић обезбиједио је 44.000 еура, колико је Радмили недостајало за операцију.

На друштвеним мрежама објављене су информације да је операција била успјешна. Честитке великом хуманитарцу Ратку Драшковићу.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања