Радост празника и даривања

Пред нама je вријеме празника, вријеме радости и даривања. Стиже нам Свети Никола – радост постојања, весеље даровања, онај осјећај љубави који те преплави када ваше дијете одмотава поклоне.
Та магија је тиха, иза ње се крије дух Светог Николе. Свако га може пронаћи. Не обећавам да ћете га видјети, али осјетити можете сви.

Драги родитељи, зато је врло важно дјеци омогућити, ведро и свјетлуцаво окружење током празника, како би све лијепе успомене понијели у даљи живот.
Посебне честитке желим упутити дјечици која жељно ишчекују јутро, тражећи своје поклончиће. Нека их све чува и прати нас Небески анђео, нас Свети Никола ✨✨✨

Свислајон продавница у Билећи поводом предстојећих празника припремила је низ пригодних и препознатљивих пакетића пуних познатих слаткиша и сланиша. Наши купци могу направити пакетиће по сопственом избору у кесу, кутију или џамбо кесу.

Ваша Жана


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања