ДРУЖЕЊЕ У МОСТАРУ: Човићу у госте стигли Додик, Цвијановић и Тегелтија.

Лидер ХНС-а, ХДЗ-а БиХ и предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Драган Човић у Мостару је на божићном пријему окупио бројне госте и високе дужноснике из свих сфера политичког и јавног живота у нашој земљи.

Човић је у улози домаћина госте дочекао у Хрватском дому херцега Стјепана Косаче у Мостару гдје у поводом наступајућих божићних и новогодишњих празника уз пригодан програм је најављен за 18 сати организовао традиционални божићни пријем.

Међу бројним гостима заједно су стигли члан Предсједништва БиХ Милорад Додик, предсједавајући Савјета министара БиХ Зоран Тегелтија и предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић.

На дружење код Човића стигли су и предсједник Федерације БиХ Маринко Чавара и премијер овога ентитета Фадил Новалић са сарадницима.

Међу званицaма су и мостарско-дувањски бискуп и трајни управитељ Требињско-мркански монс. Петар Палић, те муфтија мостарски Салем Дедовић.

На окупљање поводом божићног пријема у Мостар су стигли и велепосланик Хрватске у БиХ Иван Саболић, велепосланица Републике Аустрије Улрике Хартманн, као и бројни други гости.

На овом сусрету очекује се бојне поруке мира, толеранције и суживота, које су у нашој земљи због пољуљаних политичких односа потребније него икада.

Klix.ba


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО