Кривокапић: Повлачење иницијативе за неповјерење Влади, још једна побједа грађана

ДПС жртвовао 20 милиона еура да би смијенио ову Владу

Он је истакао да ако у јуну не буде испуњен буџет, Влада ће рећи Адио

Премијер Здравко Кривокапић поручио је да је повлачење иницијативе за неповјерење Влади, још једна побједа грађана и Владе Црне Горе.

–  Ово jе побjеда грађана коjи желе другачиjу и здраву Црну Гору. Ако погледамо данашњи дан видимо jош jедну неозбиљност коjа се 30 година осjећа кроз сваки гест оних коjи су пониjели ову инициjативу. Ако желите да будете успjешни реализуjте обраћање. То jе игра ових коjи су покушали политичком корупциjом добиjу златни глас. Овог пута ово jе права деморкатиjа, у коjоj народ не дозвољава па ни посланицима да помисле да треба слободну вољу са избора промиjенити. Све три коалициjе су имале задатак да смиjене режим и смjена се десила – поручио је Кривокапић

Премијер jе истакао да су избори били попут референдумског питања – да ли желите ДПС или неке друге.

ДАН

Кривпокапић jе казао да jе „законитост“ да они коjи уђу у дил са ДПС-ом више не постоjе.

– Велики користе мале. Они коjи су у СДП-у 2015. године jавно у парламенту прозивали нjихове колеге коjи припадаjу другоj опциjи да врше корупциjу, сад сами желе политички корупциjу – рекао jе премиjер.

Он је истакао да ће ова Влада поднијети оставку ако не остваре буџет наредне године. 

Зашто нико од новинара не пита са ким је ДПС преговарао о мањинској Влади. Лобирали су, покушали да збуне међународну заједницу, али нису успјели.

Зато очекујем да ће Скупштина одговорно изгласати буџет. Очекујем и да ће Скупштина све оно што нам пребацује, да изгласају законе. Спушки би затвор био дупло пунији да су изгласали законе – казао је Кривокапић.

Он је истакао да ако у јуну не буде испуњен буџет, Влада ће рећи Адио.

Кривокапић је истакао да има информације коме су нуђене паре, али да је права адреса ДПС да кажу коме је понуђен новац, те да то као и увијек раде тајно.

Кривокапић је истакао да је предлог ДФ-а о скраћењу мандата легитимна, али да још увијек нису створени предуслови да се избори одрже. 


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања