(ВИДЕО) Пожар у марини „Навар“ код Тивта: Ватра захватила двије јахте

Пожар je локализовали око 18, 30 сати. Међутим ватрогасци се сада боре са два задатка. Труде се да спријече цурење нафте и потенцијалне експлозије које би изазвале нови инцидент

Велики пожар догодио се данас око 17 сати,  у марини „Навар“ у Бонићима, Тиват. Како нам је потврђено, пожар је захватио двије јахте. Још није познато тачно мјесто избијања пожара, а према незваничним информацијама причињена је већа материјална штета.

Пожар je локализовали око 18, 30 сати. Међутим ватрогасци се сада боре са два задатка. Труде се да спријече цурење нафте и потенцијалне експлозије које би изазвале нови инцидент.

По позиву, одмах су реаговали припадници Службе заштите Тиват  и добровољна ватрогасна друштва Тиват, Бока и Кртоли. У овој акцији помажу   и припадници которске Службе заштите и спашавања.

Према потврђеним информацијама, ватру с мора  гасио је и специјлани ватрогасни брод „Јована“ из Порто Монтенегра.

Акција гашења се спроводила опрезно због потенцијалне опасности од активирања „додатне“ ватре или експлозија који могу бити изазвани услед велике топлоте која може да утиче на потенцијално запаљиве апарате, механику и предмете. Једна од јахти коју је ватра захватила је дугачка око 30 метара.

За сада нема информација да ли је неко повријеђен.

Након увиђаја биће познат тачан узрок избијања пожара.

Dan.co.me


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО