Зашто смо постали пизде?

И све што радимо је да подбадамо једни друге колико је ко испаљен за функције?Од ИН4С 

Пише: Душан Слијепчевић

Сјећате ли се кад се улицама табанало и скандирало „Мило лопове“? Надам се да се сјећате, јер је било прије само годину и пар мјесеци. Сјећате ли се кад смо клицали „Нек се чује до небеса, нема више ДПС-а“? Годину и пар мјесеци прошло – не би смјели да се не сјећамо.
Сјећате ли се када су нас хапсили за сваку изговорену ријеч, када су нас прогонили што шетамо, када смо били прислушкивани само зато што се неко пробудио „на ћеф“ то јутро…
Надам се да нисмо ништа од овога заборавили. Али онда се природно надовезује питање – шта нам се десило? Откуд оволики пиздулук у нама сада?
Пеђа Трули Бошковић млати из скупштинских клупа – сви се устежу, па у једном тренутку бива окарактерисан као „опозициони посланик, који је носио дискусију са министрицом“… Бљуц!

Кербер Јановић израња из воде и паламуди на Цетињу да нам брани да дочекамо Митрополита – Јановић католик! А ми? „Добар је то ватерполиста био“ – кукавичлук прича.
Душко пропали Марковић гостује у емисијама на ТВ као „бивши премијер“, јер више не смије као члан ДПС да се потпише. А ми? Ми то коментаришемо као демократски помак, а не као пуштање низ воду човјека најкрвавијих руку у Црној Гори.
Мило ЛОПОВ Ђукановић нам је у обраћањима „опозициони лидер“. Браво ми, врцкасти и духовити. Гробар свега у Црној Гори умјесто да буде у Спужу – у складу са његовим поимањем правних норми и обавеза – хапси, па после питај – ми се фолирамо неком демократијом и оживљавамо мртваца!
И све што радимо је да подбадамо једни друге колико је ко испаљен за функције?
Проћи ће Мојковац, долази Беране, долази сет великих локалних избора… А ми, ми само наставимо да се фолирамо демократијом – пардон, да будемо пизде – па нека нас помете.
Или да се мало уозбиљимо и преузмемо одговорност?


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО