Покушај отмице троје дјеце у близини ОШ „Владимир Назор“ у Подгорици

Подгоричкој полицији јуче су пријављена два покушаја отмице троје осмогодишњака, у близини Основне школе “Владимир Назор”. Родитељи двоје ученика су полицији тим поводом дали и изјаву полицији. Ове информације потврдила је директорица те школе Љиљана Марковић, јавља ЦдМ.

М.М. је полицији испричао да је његова ћерка јуче око 7.40 часова испред „Жуте продавнице“ у улици Ратних ветерана чекала школски ауторус да је превезе до школе у мјесту Дољани.

“Испред продавнице је било паркирано возило црвене боје са ознакама ПГ таxија. Са задњег сједишта је изашла жена, плаве краће косе, старости око 30 година. Она је наговарала моју ћерку да уђе у њихово возило. На мјесту возача је био мушкарац стар око 50 година, кратко ошишан, који је кроз прозор наговарао уђе возило говорећи јој да хоће да је одвезу до школе што је она одбила”, наводи се у пријави полицији у коју је ЦдМ имао увид.

И Подгоричанин В.В. је полицији испричао да је до “Жуте продавнице” довезао свог сина и братаничну, који имају по осам година да и они сачекају школски аутобус.

“Док сам прилазио видио сам да женску особу како наговара дјеојчицу да сједне са њима у возило. Када ме је та женска особа примијетила сјела је у возило. Чим сам се удаљио она је поново изашла из кола и наговарала сво троје дјеце да уђу са њом у возило те да се не боје. И возач им је кроз прозор такође говорио да им неће ништа већ само да уђу у кола и да ће их повести до школе што су они одбили”, навео је В.В. у полицијској пријави.

М.М. и В.В. су нагласили да су им дјеца по повратку из школе испричала шта се десило.

“До наведених сазнања дошли смо увидом у видео надзор са “жуте” продавнице као и по изјави раднице из продавнице која је чула како мушкарац и жена, наговарају дјецу да сједну у возило. Радница из продавнице је навела да је женска особа имала акценат који није из наших крајева”, закључује се у пријави коју су поднијели М.М. и В.В.

Нстава за дјецу из Основне школе “Владимир Назор” у Маслинама, организована је у школи “Марко Миљанов” на Конику и у бившој Гимназији “Луча” у Дољанима.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања